torstai 5. heinäkuuta 2012

Paljastuksia ja muuttokuumeilua

Nykyisessä talossamme on neliöitä noin 180. Tilaa on paljon. Aivan liian paljon. Meillä on yksi huone, jota ei käytetä ollenkaan, puolet valtavasta makuuhuoneestamme on tyhjillään, tai oikeastaan romuvarastona. Miten sitten saamme tämän kaiken (ja itsemme) mahtumaan kaksioon? Kyllä luit aivan oikein. Kolme ihmistä, omakotitalosta kaksioon. Kyseessä on onneksi iso kaksio, yli 60 neliötä ja olemme sopineet, että tuossa asutaan vain pahimman yli. Salaisesti kuitenkin toivon, että pystyisimme oikeasti asumaan juuri tuossa asunnossa tyttäremme aikuistumiseen asti. Se olisi niin edullista! Asunto on aivan keskustassa, meillä ei ikimaailmassa olisi varaa ostaa vastaavaa kolmiota.

Tavaroiden muuttaminen alkaa elokuussa. Samaan aikaan talomme laitetaan myyntiin ja kaikesta, joka ei mahdu mukaan, on hankkiuduttava eroon. Olen jo kärrännyt kierrätyskeskukseen jonkun verran käyttökelpoista tavaraa, kirppispöytäkin pitäisi hankkia. Tästä tulee melkoinen hullunmylly, mutta sitten kun se tehty, on mieli hyvä ja rahapussin pohjalle jää toivottavasti sen verran rahaa, että voimme silloin tällöin käydä vaikkapa elokuvissa ja ulkona syömässä.

Tulevasta kotikaupungistamme löytyy alla oleva iso neula ;)


1 kommentti:

  1. Hei! Kolme ihmistä kaksiossa on aivan mahdollista! Toki se vaatii totuttelua, ja sitä että asioista pystyy yhdessä keskustelemaan avoimesti! Meillä on kolmiossa 3/5. Nuorin lapsi, 1,5v asuu jatkuvasti meillä, isommat 8 ja 9 vuotiaat vuoroviikoin. Kaksiosta kolmioon muutimme nuorimman ollessa reilu puolivuotias, silloin isommat lapset toki asuivat meillä vain joka toinen viikonloppu. Tervetuloa meidän kotikaupunkiimme! :)

    VastaaPoista