perjantai 14. syyskuuta 2012

Muuttopäivä lähestyy!

Lapsen kouluasiat ovat nyt selvillä. Uudesta koulusta on tiedossa jo opettaja ja jopa kaverikin! Kävipä tuuri. Vanhojen kavereiden kanssa sovittiin, että bussilla saa kulkea mielin määrin ja näin tulee varmasti myös käymään. Itse odotan eniten lyhentynyttä työmatkaa. Ei enää puolta tuntia autossa joka aamu ja iltapäivä! Bensalasku puolittuu ja luontokin kiittää.

Muuttokuormalle ei ole sovittu vielä päivää, mutta lokakuussa meidän pitäisi olla jo asettuneena uuteen asuntoon.  Vanha asuntomme on yhä myymättä, mikä aiheuttaa hieman harmaita hiuksia ja stressiä, mutta ajat ovat mitä ovat. Ihmiset ovat tietoisempia kulutuksestaan (mikä on hyvä asia) - mutta voisivat nyt edes sen meidän asunnon vielä ostaa!

Olen tyhjentänyt taloa kirpputorille ja huonekalut, joita emme halunneet uuteen asuntoon, lähtivät huutokauppaan. Ei niistä varmasti yhtä hyvää hintaa saa kuin jos kauppaisi jokaisen yksitellen vaikkapa huuto.netissä, mutta tämä oli helppo ratkaisu ja siksi niin hyvä. En ole vielä saanut asunnosta yhtään kuvia, kun taloyhtiössä tehdään pientä remonttia ja haluan, että se saadaan alta pois. Mutta pian on senkin aika!

Nyt pakkailemaan muutolaatikoita. Joka päivä vien yhden työmatkalla. Ei ole sitten niin iso rykäisy syyskuun lopussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti